José María Guillén Lladó    
Psicología - Alta sensibilidad - Armonización Terapéutica Mente-Cuerpo

CONEIX-ME


Sóc Josep Maria Guillén i LLadó. Psicòleg general sanitari i psicopatòleg clínic, col.legiat en el COPC amb el número 18.748. Estic associat a l'Asocición de Personas Altamente Sensibles de España i col.laboro amb l'Associació Catalana d'Afectats de Fibromiàlgia.

També sóc naturòpata, encara que la meva feina en aquest àmbit s'ha centrat més específicament en l'estudi i desenvolupament de l'evidència empírica existent relacionada amb la ment (psiconaturopatia), aplicant aquests coneixements i tècniques naturals de forma puntual i complementària si un cas ho requereix, amb total seguretat i rigor, i mai com a substitutiu de tractaments mèdics i sanitaris contrastats, el que permet aconseguir resultats més profunds i duradors. Aquests coneixements i experiència m'han permès desenvolupar i aplicar l'harmonització ment-cos, amb resultats molt satisfactoris, i que poden ajudar-te a evitar, millorar o resoldre, problemes de salut mental i física, fins i tot aquells vells problemes que han presentat resistència a altres tractaments.

Cal ternir en compte que no tot són malalties ni tot són teràpies, sinó que hi ha moltes afeccions i trastorns que són conseqüència de la desinformació o de comportaments i hàbits inadaptats o poc saludables. En aquests casos, mitjançant les indicacions i tècniques adequades, es promouen canvis que permetin incrementar la prevenció, coadjuver a la millora o recuperació des problemes ecistents, augmentant el grau de benestar i repercutint de forma positiva en la salut.

La meva major passió ha estat sempre ajudar a evitar o reduir el patiment que ens produeixen les malalties. Per això, sempre he volgut compartir els meus coneixements i experiència. He escrit llibres sobre Omega-3 i Secrets per a una Salut Superior, així com diversos articles divulgatius sobre la salut natural de ment i cos, alguns dels quals pots trobar an l'apartat d'Articles d'aquesta web. Actualment estic preparant un nou llibre sobre la capacitat de la nostra ment per millorar la salut, basat en evidències científiques i en la meva experiència amb l'harmonització ment-cos. Un llibre ideal per a descobrir una forma de veure't i cuidar-te. Un concepte diferent al que has vist fins ara. Paradigmàtic. Sorprenent. 

Pàgina anterior: Inici

Pàgina següent: Demanar hora

Canviar idioma